vineri, 1 ianuarie 2010

hello 2010

am observat din sondaj ca lunile octombrie si noiembrie au fost placute mai mult de catre voi, si ca se pare ca ar fi trebuit deja sa imi intalnesc marea iubire...

eu personal am votat si da si nu, in luni diferite, ma refer aici la sondajul cu intalnirea iubirii pana la sfarsitul anului. iar luna preferata a fost septembrie pentru ca nu am avut rabdare sa vad ce imi rezerva celelalte luni...

inca nu stiu sa zic daca am intalnit marea iubire in 2009, ea nu s-a concretizat chiar daca eu am intalnit-o. visele marete nu se implinesc batand din palme. ci asteptam si crezand cu tarie in ele.

la inceput de 2010 pot sa zic ca simt ca s-a deschis o poarta. catre viitor. ca simt ca depinde de mine cel mai mult sa modelez acest viitor si ca in nici un caz nu pot sta cu mainile in san... ca nu e timp de pierdut si ca ma apropii de o culme frumoasa... :( (sau poate nu) a 30 de ani. culme in care trebuie sa demonstrez ca ma aflu.
ca voi primi exact ceea ce cer, dar trebuie sa fiu ferma cand vreau ceva.
ca trebuie sa ma bucur de orice lucru in viata si ca cele mai importante sunt familia si prietenii. iubirea nu mai are locul I, iata ca nu. pentru ca tot alergand dupa iubire am uitat sa mai privesc in jur si am devenit mult prea egoista.

alerg inapoi in copilarie sa caut ochii fetei frumoase cu cozi impletite care cu siguranta acum ma priveste de undeva din trecut cu ochi dojenitori.
atunci cand imi va zambi fericita voi fi si eu implinita. doar atunci!