marți, 15 martie 2011

a venit primavara





iubeste, viseaza, crede !

diferenta intre ieri si azi...intre azi si maine...

daca ni s-ar oferi sansa sa 'editam' o zi din viata noastra? sa stergem ce am gresit si sa facem ce trebuia in locul acelui lucru, oare am face? cred ca am gresi de atatea ori pana in momentul in care am intelege lectia si am face ce trebuie.

ce ne tine in loc sa fim fericiti in fiecare secunda si de ce oare nu putem aplica toate legile scrise in teoriile si cartile motivationale.
oare aici, acum si la noi nu este posibil? vedem si auzim aceleasi lucruri si totusi le percepem diferit.
am citit undeva ca nu conteaza ceea ce facem pentru noi, va muri odata cu noi, conteaza ce oferim...

azi am iubit mai mult decat ieri, si am pierdut mai mult decat maine...m-am temut mai mult decat ieri si mai putin decat maine...sau mai mult? nu, cu maine nu pot sa compar nimic...pot compara azi cu ieri. :)
azi am castigat un prieten si poate am pierdut un altul, am inteles mai multe...am visat mai mult...am pierdut sau am castigat un vis...am iertat si am inteles mai mult...

de unde stim daca azi e mai bine decat maine...poate daca am sti am aprecia altfel oamenii pe langa care trecem, am pune toate intrebarile la care ne e frica sa primim raspunsuri...am recunoaste unde am gresit si ne-am cere scuze...nu stim.

poate ca ar trebui sa ne invatam odata lectiile, poate ca ar trebui sa spunem tot ce simtim cu orice risc.

"buna dimineata! ce zi frumoasa e azi, nu?
ce bine ca sunt aici, ce bine ca sunt cu tine..."

secretul este sa lasam in urma orice regret, teama...remuscare, vis neimplinit...sa luam de mana visul mic, pricajit care a ramas cu noi si sa-l crestem...mare, frumos, adevarat...